Furnir

Enostavna montaža po načelu naredi si sam.

Najsodobnejše tehnologije so omogočile razvoj furnirja iz naravnega kamna debeline 1-4 mm. Furnir iz naravnega kamna-samolepilni paneli, je trenutno najbolj lahek in prilagodljiv naravni material , ki je primeren za montažo na notranjih stenskih površinah in omogoča montažo tudi na lažje ukrivljene površine.
Izdelek je sestavljen iz tanke plasti naravnega kamna ( škrilja ali quartzita) , ki je lepljena na podporo iz steklenih vlaken z dodatkom posebnega lepila, ki omogoča direktno lepljenje na površino.
Priporočamo lepljenje na suho , ravno in očiščeno površino brez prahu.
Po končani montaži priporočamo izvedbo protivodne in protioljne zaščite površine , ki preprečuje vpojnost umazanije v površino in zagotavlja trajen in brezhiben izgled pri normalni uporabi. teža materiala je samo cca. 1,5 kg/ m2.
Izdelek za montažo ne potrebuje nobenega dodatnega lepila ali fugirne mase in se lahko reže z tapetniškim nožem- vse po načelu naredi si sam.
groba reliefna površina panelov daje enkraten, eleganten in vedno moderen rustikalen učinek naravnega kamna in v vsakem prostoru ustvari naraven izgled stenskih površin.

MYSTIC

GOLD

METAL

BLACK